Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen

Creatief

Iedereen kan creatief bezig zijn, of je nou voor het eerst een penseel in je handen houdt of al redelijk de klei kunt kneden tot een mooie schaal. Bij de Volksuniversiteit Baarn bieden wij u een divers aanbod creatieve cursussen/workshops aan. Zoek op onze website een cursus die bij u past. U kunt zich direct inschrijven. Voor extra informatie over het aanbod creatieve cursussen/workshops kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Vindt u het leuk om iets te creëren, praktisch bezig te zijn en te werken met uw handen? Dan biedt Volksuniversiteit Baarn verschillende cursussen voor boetseren aan. Deze cursussen staan in het teken van ideeën vormgeven in materiaal. 

Lees meer

In het voorjaar bieden wij u diverse schilderateliers!

U krijgt de mogelijkheid om te schilderen in een ruim en licht werklokaal. Hoewel er geen docent aanwezig is, stellen wij ons voor dat er zeker spontaan een uitwisseling van kennis en inspriratie zal ontstaan.

Wilt u liever les krijgen van een docent, kijk dan eens bij de cursus realistisch schilderen.

 

Lees meer

Bij de Volksuniversiteit Baarn vindt u een divers aanbod aan creatieve cursussen/workshops. Ons aanbod verandert regelmatig; houd onze website daarom goed in de gaten en blijf zo op de hoogte van ons laatste aanbod.

We hebben diverse cursussen op het gebied van schilderen, tekenen en boetseren.

Een creatieve cursus volgen bij de Volksuniversiteit Baarn biedt als voordeel 10% korting op aankopen bij Schmidt Koelewijn, Dalweg 16 te Baarn.