Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: K21004

Dim sum

Dim sum
Cursuscode: K21004

Dim Sum is een Kantonese specialiteit. Dim sum is een verzamelnaam voor Chinese gestoomde en gefrituurde deegbakjes, gevuld met vlees, zeebanket of groente en gestoomde broodjes met rode bonenpasta, groenten of vlees. Wij serveren bij de Dim sum soja-, chili- en dipsauzen. De Dim sum wordt gemaakt van wontonvellen, loemiavellen en rijstvellen. Volgens Chinees gebruik drinken we er Chinese thee bij. Je kunt het als maaltijd serveren, maar ook als een enkel hapje bij de borrel. Dim sum kan van tevoren worden gemaakt.

Donderdag 28 oktober 2021
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 47,50 plus € 16,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. C. (Carla) Boelen-Meulenhoff
18:30 - 22:30
Locatie: De Kokkerie (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Carla) Boelen-Meulenhoff
C. (Carla) Boelen-Meulenhoff
Carla Boelen geeft al jaren kookworkshops voor de Volksuniversiteit, zij ontvangt u in haar professioneel uitgeruste kookstudio en leert u de kneepjes van het vak.