Cursuscode: K21005

Lekker vet, alles over olijfolie

Cursuscode: K21005

Tijdens deze cursusavond word je ondergedompeld in de wereld van olijfolie. Alle aspecten van dit vloeibare goud komen aan bod: van producten en gezondheid tot fraude. Tevens leert de cursist olijfolie proeven volgens de officiële manier met het EU-document. Er worden verschillende olijfoliën geproefd, allemaal met hun eigen verhaal. Na deze cursus koop je nooit meer de verkeerde olijfolie!

Woensdag 3 november 2021
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Dhr. G.M. (Gregor) Christiaans
G.M. (Gregor) Christiaans
Gregor Chirstiaans is gecertificeerd olijfolieproever en auteur van het nieuwe standaardboek over olijfolie "Lekker vet - alles over olijfolie". Als autoriteit op het gebied van olijfolie is hij een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Het geven van cursussen en workshop over olijfolie geeft hem enorme voldoening.