Cursuscode: P21001

2 x sneller lezen, 3 x beter onthouden

Cursuscode: P21001

Heb je ook zo'n probleem met de enorme hoeveelheid informatie die dagelijks op je afkomt? Zou je ook tweemaal sneller willen kunnen lezen, beter willen onthouden en informatie effectiever kunnen terugroepen? En dat allemaal in maar 3 lessen? In dit jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie die op ons afkomt alsmaar toe. Gelukkig zijn er methoden om effectiever met die informatiestroom om te gaan. Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang want ze gebruiken dezelfde basistechnieken. Snellezen laat je de informatie die je leest sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer te onthouden. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terug kunt halen.

Donderdag 28 oktober 2021
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. A. (Ary) Velstra
A. (Ary) Velstra
Ary Velstra werkte als ICT professional, consultant, manager, directeur a.i. en trainer bij onder meer CCF(Frisian Diary Foods,) Interprogram (Sogeti), Sperry Univac (Unisys), Volmac Software Group (Cap Gemini), Template Software en Drielingh. In verschillende rollen hielp hij organisaties en eindgebruikers de mogelijkheden van ICT hard- en software optimaal te benutten. Ary begon zelf pas in 1998 met mindmappen toen hij ontdekte dat z'n dochter op deze manier veel betere studieresultaten haalde in veel minder tijd. Hij gebruikt zijn enorme ervaring, door in de trainingen waar mogelijk voorbeelden uit de praktijk te gebruiken. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en mede daardoor beklijft de kennis en vaardigheid uitstekend.