Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: P21005

Gezonder met voeding

Gezonder met voeding
Cursuscode: P21005

Een goede gezondheid kun je op diverse manieren nastreven. De basis echter is gezonde voeding. Met het wijzigen van je eetpatroon kun je zorgen voor dagelijks meer energie, beter slapen, een betere stoelgang en gezondheidsklachten voorkomen of verminderen.

Alleen, hoe doe je dat, je voedingspatroon wijzigen? Met een klein stuk theorie en veel praktische informatie en tips nemen we je mee door de orthomoleculaire voedingsleer:
wat kun je het beste eten om alle cellen in je lichaam optimaal te laten werken? We kijken welke stappen jij (en eventueel je gezin) naar een betere gezondheid kunt zetten.

Dinsdag 18 januari 2022
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Mw. C.L. (Christel) Sloof
19:30 - 21:30
Locatie: De Speeldoos (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.L. (Christel) Sloof
C.L. (Christel) Sloof
Na een loopbaan van ruim 20 jaar in Human Resources heeft Christel voor een nieuw vakgebied gekozen. Na een studie orthomoleculaire voedingsleer is zij een praktijk gestart voor voedingsadvies op maat. Dit om cliënten te begeleiden in het veranderen van hun voedingspatroon en zo hun gezondheid te verbeteren. Naast individuele begeleiding geeft Christel graag workshops en lezingen om mensen enthousiast te maken over de mogelijkheden voor het aanpassen van het wekelijkse menu.