Cursuscode: P21004

Zingeving, en wat betekent dat voor jou?

Cursuscode: P21004

Ben je tevreden met je leven? Doe je waar je goed in bent? Het lijkt alsof er in onze maatschappij steeds meer mensen zijn die ‘ineens’ een geheel nieuwe levensrichting in slaan. Vaak ligt daar een groeiend gevoel van onbehagen aan ten grondslag, een verlangen naar meer vervulling en zinnig bezig zijn, naar meer authenticiteit. Leeftijd speelt hierbij in principe geen rol.

In deze interactieve lezing gaan we onder andere  in op trends in de maatschappij, de definitie van Zingeving, het verschil tussen geluk en genot, het belang van passie (je ziel), het vinden van je eigen waarheid en wat dat voor jou persoonlijk betekent. Of je nou je baan bent verloren, een burnout hebt gehad of met een ‘empty nest’-syndroom zit, in verschillende fasen van je leven kun je met dit onderwerp te maken krijgen. Met behulp van een stappenplan gaan we samen op reis!

Vrijdag 26 november 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 10:00
Mw. T.A. (Thilly) van der Heeden
T.A. (Thilly) van der Heeden