Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: T21013

Grieks op reis

Grieks op reis
Cursuscode: T21013

Wil je naar Griekenland op vakantie? Wil je meer dan ‘’efcharisto’’ en ‘’parakalo’’ zeggen?  Wil je een kort gesprekje voeren met de Grieken?

In deze korte cursus leer je om eenvoudige gespreken te voeren, die handig kunnen zijn tijdens je vakantie in Griekenland.

We gaan verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijkse leven behandelen. Er wordt uitleg van de grammatica gegeven. Het accent ligt op het belang van praten: er wordt veel aandacht aan de uitspraak.

Na afloop van de lessen ben je in staat om een kort gesprek in het Grieks te voeren. 

Lesmateriaal: U hoeft geen boek te kopen. Het lesmateriaal krijgt u per email van de docente elke keer en u gaat zelf afdrukken. U kunt ook uw  iPad in de klas meenemen.

Woensdag 30 maart 2022
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 155,00
Mw. E. (Effi) Koutsioumpa
19:00 - 20:30
Locatie: De Speeldoos (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Effi) Koutsioumpa
E. (Effi) Koutsioumpa
Mijn naam is Effi (Eftychia) Koutsioumpa. Ik ben in Nederland sinds December 2010. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon op de basisschool: ‘’L’ école des Ursulines’’in Athene, Griekenland. Daarna heb ik gestudeerd in Parijs, Frankrijk op Universiteit van Sorbonne ‘’Franse taal en letterkunde’’ en ben gediplomeerde docent van Frans. Ik ben ook gediplomeerde grafisch ontwerper en heb gewerkt bij een Griekse krant in Athene ''Ethnos''. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb ook lessen aan cursisten in Griekenland gegeven (Frans en Nieuwgrieks cursussen). Bovendien heb ik ook lessen van Frans en Nieuwgrieks in Nederland sinds 2012 gegeven. . Ik geef lessen van de Griekse en Franse taal zowel voor kinderen als voor volwassenen (ook wel voorbereiding op de Internationale Certificaat examen Nieuwgrieks en Frans). Op dit moment geef ik lessen van Griekse taal op de Volksuniversiteit van Utrecht en in Nieuwegein sinds november 2017.