Volksuniversiteit Baarn Leren Ontmoeten Beleven

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: H21004

Make-up voor 50+

Make-up voor 50+
Cursuscode: H21004

De workshop voor een ieder die merkt dat naarmate je ouder wordt, je dagelijkse make-up niet meer het effect geeft, dat je zou wensen. Naarmate je ouder wordt, verandert de structuur van je huid. Deze workshop leert je de fijne kneepjes uit het vak voor de wat rijpere huid. In een relaxte sfeer leer je professionele aanbrengtechnieken. We gaan extra aandacht geven aan de volgende punten: Hoe creeer je een optische lift met make-up. Wat voor soort foundation en welke kleur? Hoe maak je jouw ogen stralend en groter? Welke kleur lipstick maken jouw lippen voller en je uitstraling fris? Wat voor soort foundation? Hoe maak je jouw ogen stralend en groter? Welke kleur lipstick maken jouw lippen voller en je uitstraling fris?
Allemaal punten die wij gaan behandelen. Lijkt het je leuk om jezelf professioneel te leren opmaken? Je gaat vol vertrouwen weg met een look die echt voor je werkt en die je ook thuis kunt creëren.

Tip: zorg dat je niet opgemaakt bent, gebruik wel een dagcrème.

Vrijdag 12 november 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 37,50 plus € 12,50 materiaalkosten.
Mw. M. (Monique) van Wijnbergen
10:00 - 13:00
Locatie: De Speeldoos (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Monique) van Wijnbergen
M. (Monique) van Wijnbergen
Mijn naam is Monique van Wijnbergen. In mijn bedrijf Feel Good Visagie ben ik te boeken voor fotoshoots en organiseer ik make-up workshops voor bedrijven, groepen particulieren en vrijgezellenfeestjes, verzorg bruidsmake-ups en make-up metamorfoses op beurzen, grote bedrijfsfeesten en in winkels met ons eigen team. Sinds al weer 10 jaar geef ik visagie lessen op de Volksuniversiteit in Utrecht en Amersfoort. Sinds begin 2008 ben ik gestart met een eigen Visagie School, ik verzorg zowel cursussen als een vakopleiding van 20 lessen in onze eigen Make-up Academy in Utrecht.